Ring meg!
Epost
post@atlanta.no

Nettsider

Nettsiden lages med den nyeste teknologien og levers klar til bruk, du trenger ikke begynne å legge inn tekst og bilder etter at du har fått levert hjemmesiden.

Ny nettside

I fellesskap lager vi en nettside som gir et godt førsteinntrykk og øker muligheten din for nye kunder, og gir eksisterende kunder den servicen de fortjener.
En responsive hjemmeside som vises riktig uansett om den åpnes på en vanlig pc, eller en smarttelefon. En nettside du kan være stolt av!

Foruten innhold de fleste regner som standard, som video, bildearkiv, kart, kontaktskjema. Er det mulig å ligge til det meste etter at behovet melder seg, det kan være egne områder på nettsiden som er beskyttet av passord.

Din nye nettside lages med den nyeste teknologien og levers ferdig til bruk, du trenger ikke begynne å rote å legge inn tekst og bilder etter at du har fått levert hjemmesiden, det kan du spare til du skal endre eller legge inn ny informasjon senere.

Oppdatere nettsiden

Å oppdatere nettsiden din selv, har aldri vært enklere!
Alt gjøres direkte på websiden, finn området du vil endre, klikk et lite ikon og du endrer som du ville gjort i et word dokument, lagre og du er ferdig. Et CMS som fungerer.
Men skulle du stå fast er hjelpen aldri langt unna! Du får full support med all den hjelp du trenger. Det er trinn for trinn veiledninger, video kommer snart.
Du kan selvfølgelig også sende mail eller ringe. Vil du heller bruke tiden din på det du kan aller best, kan jeg selvfølgelig ta oppdateringene for deg mot en liten godtgjørelse.

Vedlikeholds avtale

Obligatorisk vedlikehold, support avtale for din nettside inneholder også leie av webhotell og årlig domeneavgift for ditt domene, så her er alle kostnader ved å ha en oppdatert velfungerende webside inkludert.
Da oppdateres CMS systemet når nye sikkerhetshull tettes og forbedringer / oppdateringer legges ut uten at dere trenger tenke på det. Også all annen programvare oppdateres med nye versjoner kontinuerlig.

Nettleserne, som Microsoft edge, Firefox og Chrome kommer hele tiden med nye oppdateringer, derfor er det viktig av nettsiden deres også oppdateres, ellers øker sjansen for at nettsiden blir overtatt av hackere.

Vi bruker Cookies